Tekijanka

Mesto sigurne kupovine

27 godina uspešnog poslovanja - 25.02.2017.

 

2

25. februara  ove godine kompanija Tekijanka je proslavila svoj 27. rođendan. Sečenjem kolača u hramu Svetog Nikole i obilaskom prve prodavnice u Tekiji od koje je sve počelo, porodica Bolbotinović je započela rođendansko slavlje. U svim objektima je tokom celog dana bilo posluženje za kupce a rođendanska akcija 10% popusta na svaki račun i mnoštvo akcijskih artikala po neverovatnim cenama su aktivnosti koje je kompanija realizovala 25. februara  ali i dan pre kako bi što više kupaca moglo da iskoristi ove sjajne benefite.

1

Centralno dešavanje i velika rođendanska torta je ove godine pripala Negotinu. Razlog leži u otvaranju novih maloprodajnih objekata u poslednjih nekoliko meseci čime se maloprodajna mreža u ovoj opštini proširila sa dva na ukupno šest objekta, od čega su četiri u gradu, a dva u selima Prahovo i Bukovče.

5

21 maloproprodajni objekat u četiri opštine Borskog okruga, ugostiteljski kompleks “Tekijanka plus” i hotel “Đerdap” u Kladovu predstavljaju sistem vredan poštovanja.

6

Za sve ove godine kompanija se razvila u lidera na tržištu Timočke krajine a planovi za budućnost jednako su ambiciozni kao i oni do sada. Od osnivanja pa do danas, pažljivo osluškuju kupce i reaguju na njihve potrebe i sugestije, trudeći se da budu što bolji u tome. Ponose se time što su jedna od onih kompanija koja bazira svoje poslovanje na čvrstim porodičnim vrednostima, očuvanju tradicije, poštovanju, poverenju i humanosti. A tako će biti i ubuduće, obećava vlasnik porodične kompanije Živojin Bolbotinović.

3

Svojim kupcima se svakodnevno zahvaljuju na ukazanom poverenju a zaposleni Tekijanke obećavaju da će nastojati da budu još bolji, fleksibilniji, efikasniji i prvi i pravi izbor u kupovini.

4

Deca dečijeg hora “Vivak” i mali košarkaši košarkaškog kluba “Hajduk Veljko” iz Negotina su na dan rođendana svojim prisustvom potpomogli da rođendanska atmosfera u supermarketu Tekijanka na Trgu Đorđa Stanojevića bude vesela, razdragana i raspevana.