Otvaranje Tekijanka marketa u Bukovču i Prahovu

Kompanija Tekijanka je svoju prodajnu mrežu u negotinskoj opštini obogatila sa dva nova minimarketa u Prahovu i Bukovču. Nakon presecanja svečane vrpce u Prahovu u utorak 15. novembra, Tekijanka je darivala laptop računar OŠ „Pavle Ilić – Veljko“ i vaučer u iznosu od 10.000 dinara Udruženju penzionera.

Na svečanom otvaranju prodajnog objekta u Bukovču, samo dva dana kasnije, 17. novembra, predstavnici kompanije Tekijanka poklonili su OŠ „Stevan Mokranjac“ LCD Televizor a Mesnu organizaciju penzionera darivali su vaučerom vrednosti 10.000 dinara.

Zahvaljujemo se meštanima koji su prisustvovali otvaranju na gostoprimstvu i lepim željama u daljem radu. Potrudićemo se da uslugom, asortimanom i brojnim akcijama steknemo veliki broj vernih i zadovoljnih kupaca.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana