Novosti

Nova prodavnica trgovinskog lanca Tekijanka, 31. u Istočnoj Srbiji, a 4. u Zaječaru, svečano je otvorena 10.12.2021. Maloprodajni objekat na 360 kvadrata nalazi se u zaječarkom naselju Kotlujevac, na adresi Dobrivoja Radosavljevića Bobija 46 i predstavlja najveći Tekijankin market u Zaječaru. Svečano presecanje vrpce obavio je osnivač i vlasnik Tekijanke (...)

Otvoren 4. Tekijanka market u Zaječaru, u naselju Kotlujevac

Rezanjem slavskog kolača i molitvom u hramu Sveti Nikola u Tekiji porodica Bolbotinović i zaposleni u kompaniji Tekijanka, 25. februara ove godine svečano su obeležili 30 godina postojanja kompanije.I baš kao što kaže predstavnik četvrte generacije ove mnogobrojne porodice, Marko Bolbotinović, unuk osnivača i vlasnika Živojina, "30 godina nije mala (...)

Kompanija sa velikim srcem i tradicijom dugom tri decenije

Kompanija Tekijanka proslavila je 29 godina uspešnog poslovanja. Tradicionalno, rođendan firme je obeležen u svim maloprodajnim objektima, a centralna proslava je ove godine bila u Tekijankinom marketu Nova tržnica u Boru.- Svake godine svećice tradicionalno duvamo u Tekiji, odakle je sve i krenulo, a za centralno dešavanje odaberemo i jedan (...)

Tekijanka proslavila 29. rođendan, centralna proslava ove godine u Boru

Novogodišnja čarolijaKao društveno odgovorna kompanija “Tekijanka” porodice Bolbotinović i ove godine je tradicionalno nastavila da uveseljava decu. Novogodišnji karavan u okviru kojeg je mališanima darivana predstava “U potrazi za Deda Mrazom” Mašinog pozorišta iz Beograda, obišao je gradove u kojima posluju njeni maloprodajni objekti. Tako je u svih šest opština (...)

Sa Tekijankom je svaki dan praznik

Manifestacija uručenja nagrada uspešnim privrednicma "EY Preduzetnik godine", koju dodeljuje revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young), ove godine je održana 22. februara u Kristalnoj dvorani hotela "Hajat" u Beogradu. Ovo prestižno priznanje, koje se dodeljuje šestu godinu za redom, ove godine je dobio gospodin Radovan Milojević, vlasnik kompanije Stublina.Priznanja su uručena i (...)

Živojin Bolbotinović finalista za nagradu EY preduzetnik godine

U okviru tradicionalne humanitarne akcije koju sprovodi Crveni krst Zaječar pod nazivom "Jedan paketić, puno ljubavi" dodeljeni su novogodišnji paketići deci iz porodica slabog materijalnog stanja. Ove godine akciji se priključila i Tekijanka, pa je 150 mališana uzrasta do 12 godina dobilo novogodišnji paketić.Deca su se veoma obradovala paketićima i (...)

Tekijanka učestvovala u akciji dodele novogodišnjih paketića deci iz zaječarskih porodica slabog materijalnog stanja

Kompanija Tekijanka nastavila je da pomaže onima kojima je to najpotrebnije. Ovoga puta, u saradnji sa lokalnom samoupravom Zaječara i zaječarskim Crvenim krstom, sprovedena je akcija pomoći Bobanu Jankoviću iz Zaječara, koji je lošeg zdravlja i lošeg materijalnog stanja. Gospodin Janković pati od dijabetesa i osabljenog vida, a sada je (...)

Kompanija Tekijanka i grad Zaječar pomogli ugroženom Zaječarcu

Tekijanka se svojim lojalnim kupcima zahvaljuje akcijom “Dani crvenih cena”, koja traje od srede do subote (30.11. do 3.12.2016.), i u koju je uključeno preko 500 najprodavanijih proizvoda. Cene proizvoda su veoma pristupačne, a ponuda raznovrsna tako da odgovara svima.Ova akcija će od ove godine postati tradicija kojom se u (...)

Dani crvenih cena

Povodom 26. rođendana Tekijanke vlasnik kompanije Živojin Bolbotinović, zajedno sa članovima porodice, priredio je u svečanoj sali hotela Đerdap u Kladovu proslavu. Među gostima su bili svi zaposleni, kao i brojni saradnici i prijatelji kompanije. Radnicima su uručene jubilarne nagrade, a priznanja su dobili i zaposleni koji su se istakli (...)

Proslavljeno 26 godina uspešnog poslovanja, najboljim radnicima uručene nagrade

Podelom slatkih paketa mališanima iz predškolske ustanove “Marija Munćan” u Majdanpeku, osvećenjem objekta i presecanjem vrpce, 10. decembra, otvoren je šesnaesti maloprodajni objekat porodične kompanije “Tekijanka” u ulici Kneza Miloša 4-6.Inače, ovo je drugi objekat u gradu pod “Staricom”. Majdanpečani koji stanuju u gornjem delu grada, otvaranjem ovog marketa, dobijaju (...)

Otvaranje drugog Tekijankinog marketa u Majdanpeku – T market Brdo

Kompanija Tekijanka, kao vodeći trgovinski lanac u Timočkoj krajini, 17. septembra 2015. godine otvorila je prvi supermarket u Boru. U godini kada kompanija proslavlja četvrt veka poslovanja, ovo je dan za pamćenje, jer su na svečanom otvaranju u prelepoj atmosferi prisustvovali žitelji Bora, mnoštvo dece, prijatelji i poslovni partneri.Bila je ovo prilika da (...)

Otvaranje prvog Tekijankinog objekta u Boru – Nova tržnica