Novosti

U petak, 15. septembra ove godine, započeti su radovi na uređenju crkvenog dvorišta u Tekiji. Datum početka radova je odabran simbolično, jer su ovoga dana 2014. godine Tekiju zadesile stravične poplave, koje su pričinile veliku materijalnu štetu. Pokrovitelj radova je kompanija Tekijanka, koju vodi porodica Bolbotinović. U danima poplava pre (...)

Kompanija Tekijanka pokrovitelj uređenja crkvenog dvorišta u Tekiji

Domaća porodična kompanija Tekijanka i ove godine je realizovala svoj tradicionalni Novogodišnji karavan. U svim gradovima u Istočnoj Srbiji u kojima ima maloprodajne objekte, Tekijanka je poklonila mališanima novogodišnje paketiće, a jednom vrtiću i jednoj osnovnoj školi poklonjena je i tehnička oprema.Od 26. do 28. decembra Tekijankin Deda Mraz je (...)

Tekijanka darovala više od 500 novogodišnjih paketića

Povodom predstojećih prvomajskih praznika kompanija Serbia Zijin Copper je juče 15 svojih radnika obradovala vaučerima u iznosu od 10.000 dinara, za kupovinu u Tekijanka marketima. Predstavnici kompanije Serbia Zijin Copper navode da su Tekijanka vaučeri podeljeni radnicima slabijeg materijalnog stanja, onima koji imaju mnogočlanu porodicu ili imaju bolesnog člana porodice.Istog (...)

Tekijankini vaučeri uručeni borskim rudarima

Regionalna privredna komora Zaječar uručila je juče priznanja istaknutim firmama i pojedincima za poseban doprinos razvoju regiona Istočne Srbije. Povodom 20 godina projekta "Put ka vrhu" u Zaječaru su dodeljene i bronzane povelje "Kapetan Miša Anastasijević". Među nagrađenima bronzanom poveljom je i kompanija Tekijanka.Žiri koji je ove godine dodelio nagrade (...)

Regionalna privredna komora Zaječar uručila priznanje kompaniji Tekijanka

Njegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Porfirije ugostio je danas u Patrijaršiji u Beogradu porodicu Bolbotinović, osnivača i vlasnika kompanije Tekijanka, u znak zahvalnosti za višegodišnje dobročinstvo prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi i prema srpskom narodu.  Na svečanom ručku kod srpskog patrijarha bili su Živojin Bolbotinović sa suprugom Mirjanom, sinovima Željkom i (...)

Patrijarh Porfirije ugostio porodicu Bolbotinović u Patrijaršiji

Porodična kompanija Tekijanka i ove godine je donirala Božićnu česnicu sa zlatnikom svim gradovima Istočne Srbije u kojima posluje. Ova lepa tradicija započela je 2004. godine u crkvi "Sveti Đorđe" u Kladovu, a potom se proširila na Negotin, Zaječar, Majdanpek, Bor i Knjaževac a od prošle godine i na Donji (...)

Tradicinalno lomljenje Božićne česnice sa sugrađanima u Istočnoj Srbiji

Po svojoj tradiciji porodična kompanija Tekijanka je i ove godine mališanima u gradovima Istočne Srbije ulepšala novogodišnje i božićne praznike. Tekijankin slatki karavan sa Deda Mrazom uručio je paketiće deci u Kladovu, Negotinu, Zaječaru, Knjaževcu, Boru i Majdanpeku. U Kladovu je Tekijanka učestvovala u akciji podele novogodišnjih paketića Crvenog krsta. (...)

Tekijankin slatki karavan i ove godine darovao decu u Istočnoj Srbiji

Nova prodavnica trgovinskog lanca Tekijanka, 31. u Istočnoj Srbiji, a 4. u Zaječaru, svečano je otvorena 10.12.2021. Maloprodajni objekat na 360 kvadrata nalazi se u zaječarkom naselju Kotlujevac, na adresi Dobrivoja Radosavljevića Bobija 46 i predstavlja najveći Tekijankin market u Zaječaru. Svečano presecanje vrpce obavio je osnivač i vlasnik Tekijanke (...)

Otvoren 4. Tekijanka market u Zaječaru, u naselju Kotlujevac

Rezanjem slavskog kolača i molitvom u hramu Sveti Nikola u Tekiji porodica Bolbotinović i zaposleni u kompaniji Tekijanka, 25. februara ove godine svečano su obeležili 30 godina postojanja kompanije.I baš kao što kaže predstavnik četvrte generacije ove mnogobrojne porodice, Marko Bolbotinović, unuk osnivača i vlasnika Živojina, "30 godina nije mala (...)

Kompanija sa velikim srcem i tradicijom dugom tri decenije

Kompanija Tekijanka proslavila je 29 godina uspešnog poslovanja. Tradicionalno, rođendan firme je obeležen u svim maloprodajnim objektima, a centralna proslava je ove godine bila u Tekijankinom marketu Nova tržnica u Boru.- Svake godine svećice tradicionalno duvamo u Tekiji, odakle je sve i krenulo, a za centralno dešavanje odaberemo i jedan (...)

Tekijanka proslavila 29. rođendan, centralna proslava ove godine u Boru

Novogodišnja čarolijaKao društveno odgovorna kompanija “Tekijanka” porodice Bolbotinović i ove godine je tradicionalno nastavila da uveseljava decu. Novogodišnji karavan u okviru kojeg je mališanima darivana predstava “U potrazi za Deda Mrazom” Mašinog pozorišta iz Beograda, obišao je gradove u kojima posluju njeni maloprodajni objekti. Tako je u svih šest opština (...)

Sa Tekijankom je svaki dan praznik

Manifestacija uručenja nagrada uspešnim privrednicma "EY Preduzetnik godine", koju dodeljuje revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young), ove godine je održana 22. februara u Kristalnoj dvorani hotela "Hajat" u Beogradu. Ovo prestižno priznanje, koje se dodeljuje šestu godinu za redom, ove godine je dobio gospodin Radovan Milojević, vlasnik kompanije Stublina.Priznanja su uručena i (...)

Živojin Bolbotinović finalista za nagradu EY preduzetnik godine

U okviru tradicionalne humanitarne akcije koju sprovodi Crveni krst Zaječar pod nazivom "Jedan paketić, puno ljubavi" dodeljeni su novogodišnji paketići deci iz porodica slabog materijalnog stanja. Ove godine akciji se priključila i Tekijanka, pa je 150 mališana uzrasta do 12 godina dobilo novogodišnji paketić.Deca su se veoma obradovala paketićima i (...)

Tekijanka učestvovala u akciji dodele novogodišnjih paketića deci iz zaječarskih porodica slabog materijalnog stanja

Kompanija Tekijanka nastavila je da pomaže onima kojima je to najpotrebnije. Ovoga puta, u saradnji sa lokalnom samoupravom Zaječara i zaječarskim Crvenim krstom, sprovedena je akcija pomoći Bobanu Jankoviću iz Zaječara, koji je lošeg zdravlja i lošeg materijalnog stanja. Gospodin Janković pati od dijabetesa i osabljenog vida, a sada je (...)

Kompanija Tekijanka i grad Zaječar pomogli ugroženom Zaječarcu

Tekijanka se svojim lojalnim kupcima zahvaljuje akcijom “Dani crvenih cena”, koja traje od srede do subote (30.11. do 3.12.2016.), i u koju je uključeno preko 500 najprodavanijih proizvoda. Cene proizvoda su veoma pristupačne, a ponuda raznovrsna tako da odgovara svima. Ova akcija će od ove godine postati tradicija kojom se (...)

Dani crvenih cena

Povodom 26. rođendana Tekijanke vlasnik kompanije Živojin Bolbotinović, zajedno sa članovima porodice, priredio je u svečanoj sali hotela Đerdap u Kladovu proslavu. Među gostima su bili svi zaposleni, kao i brojni saradnici i prijatelji kompanije. Radnicima su uručene jubilarne nagrade, a priznanja su dobili i zaposleni koji su se istakli (...)

Proslavljeno 26 godina uspešnog poslovanja, najboljim radnicima uručene nagrade

Podelom slatkih paketa mališanima iz predškolske ustanove “Marija Munćan” u Majdanpeku, osvećenjem objekta i presecanjem vrpce, 10. decembra, otvoren je šesnaesti maloprodajni objekat porodične kompanije “Tekijanka” u ulici Kneza Miloša 4-6. Inače, ovo je drugi objekat u gradu pod “Staricom”. Majdanpečani koji stanuju u gornjem delu grada, otvaranjem ovog marketa, (...)

Otvaranje drugog Tekijankinog marketa u Majdanpeku – T market Brdo

Kompanija Tekijanka, kao vodeći trgovinski lanac u Timočkoj krajini, 17. septembra 2015. godine otvorila je prvi supermarket u Boru. U godini kada kompanija proslavlja četvrt veka poslovanja, ovo je dan za pamćenje, jer su na svečanom otvaranju u prelepoj atmosferi prisustvovali žitelji Bora, mnoštvo dece, prijatelji i poslovni partneri. Bila je ovo prilika (...)

Otvaranje prvog Tekijankinog objekta u Boru – Nova tržnica