Tekijankin slatki karavan i ove godine darovao decu u Istočnoj Srbiji

Po svojoj tradiciji porodična kompanija Tekijanka je i ove godine mališanima u gradovima Istočne Srbije ulepšala novogodišnje i božićne praznike. Tekijankin slatki karavan sa Deda Mrazom uručio je paketiće deci u Kladovu, Negotinu, Zaječaru, Knjaževcu, Boru i Majdanpeku.

U Kladovu je Tekijanka učestvovala u akciji podele novogodišnjih paketića Crvenog krsta. U saradnji sa Mesnom zajednicom Tekija podelila je slatke pakete učenicima osnovne škole „Svetozar Radić“. U kladovskoj opštini Tekijanka je darovala Božićne paketiće i pravoslavni manastir „Manastirica“.

Pored darivanja specijalne škole „12. septembar“ u Negotinu i isturenom odeljenju u Kladovu, kompanija je novogodišnje paketiće podelila i Društvu gluvih i nagluvih lica u Negotinu. U saradnji sa negotinskim Crvenim krstom paketići su podeljeni i deci smeštenoj u Domu “Stanko Paunović”.

U Boru su paketići uručeni deci članova Pokreta za evropsku integraciju Roma i učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“.

U Zaječaru je akcija realizovana u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem “Vodovod”. Takođe, Tekijankine slatke paketiće dobili su svi učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović” kao i deca Udruženja Roma.

U Majdanpeku je Tekijanka darivala novogodišnjim paketićima decu Crvenog krsta a u Knjaževcu Udruženje roditelja, dece i omladine sa invaliditetom „Svitac“. Za bozićne praznike obradovali su članove Udruženja obolelih od multiple skleroze iz Knjaževca.

– Pridružili smo se đacima škole„Jelena Majstorović“ u Zaječaru, kako bi podelili paketiće i uveselili ove predstojeće praznike. U pitanju su slatki paketi, jer se slatkišima deca uvek obraduju. Ovde smo podelili 67 paketića. Ovih dana smo sa Deda Mrazom podelili preko 300 paketića za razna udruženja u opštinama u kojima Tekijanka posluje, istakla je Danijela Caranović, PR menadžer ove kompanije.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana