Tradicinalno lomljenje Božićne česnice sa sugrađanima u Istočnoj Srbiji

Porodična kompanija Tekijanka i ove godine je donirala Božićnu česnicu sa zlatnikom svim gradovima Istočne Srbije u kojima posluje. Ova lepa tradicija započela je 2004. godine u crkvi “Sveti Đorđe” u Kladovu, a potom se proširila na Negotin, Zaječar, Majdanpek, Bor i Knjaževac a od prošle godine i na Donji Milanovac i na Tekiju, odakle je zapravo i započelo poslovanje porodice Bolbotinović.

Božić je najradosniji hrišćanski praznik, koji se uvek slavi u krugu porodice. Tekijanka je pravi primer porodične kompanije koja ostvaruje poslovne uspehe pre svega zahvaljujući slozi i uzajamnoj podršci članova porodice. Stoga se menadžment Tekijanke uvek raduje lomljenju Božićne česnice sa sugrađanima u gradovima Istočne Srbije.

U Tekiji se parče česnice sa zlatnikom ove godine “zalomilo”  Timiju Polimčeviću. U Kladovu je srećne ruke bila petogodišnja Marija Vojinović. U Zaječaru zlatnik je izvukao Dragan Pavlović, od 12 godina. U Majdanpeku je zlatnik izvukao profesor Dejan Ilić.

Uprava Tekijanke čestita svim pravoslavnim hrišćanima Božić, uz radosni pozdrav “Hristos se rodi!”.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana