Prijava za posao

Odgovornost

Odgovornost je ključna vrednost naše kompanije. Odgovorni smo najpre prema sebi, svojim porodicama i bližnjima, kupcima, poslovnim partnerima i lokalnoj zajednici. Odgovorno i savesno obavljamo svoj posao i gradimo međusobne odnose zasnovane na poverenju i poštovanju.

Briga za kupce

Svakodnevno ispunjavamo očekivanja naših kupaca, obezbeđujemo kvalitetne proizvode i dobru uslugu. Trudimo se da stalno budemo prvi i pravi izbor u njihovoj kupovini.

Osmeh

Osmeh je znak vere u sebe, u firmu i posao koji radimo, u ljude sa kojima radimo, u kupce koje rado dočekujemo u naše objekte. Osmehujemo se i delimo radost i zadovoljstvo sa svima oko nas.

Timski duh

Ponosni smo na snagu, energiju i različitost svakog pojedinca koga karakteriše konstruktivan pristup prema drugim članovima tima. Negujemo otvorenost da svako može da izrazi svoj stav i mišljenje. Klima uzajamnog poverenja i poštovanja jača naš tim, jača našu porodicu.

Ambicija

Ambicija kao unutrašnja i pokretačka snaga krasi svakog pojedinca. Preuzimanje inicijative u pronalaženju novih rešenja u svim segmentima posla pomera granice u težnji drugačijeg načina ostvarivanja ciljeva.

Dodatne vrednosti

Vrednosti koje kao kompanija još nismo definisali ali su poželjne za svakog zaposlenog: Stručnost, Pouzdanost, Efikasnost, Srdačnost, Prihvatanje kritika.