Otvaranje 21. objekta Tekijanka u Negotinu

4. februara u Negotinu, u ulici Dobrile Radosavljević 17a, otvoren je još jedan maloprodajni objekat Tekijanka. Lepo uređen prodajni prostor od stotinak kvadratnih metara i raznovrsan asortiman su samo neki od razloga zbog kojih bi što pre trebalo obići ovaj market. Kada na već dobru ponudu dodamo i raznovrsnu ponudu svežeg mesa i svežih pekarskih proizvoda koji se peku u samom objektu, onda su ovo još neki od razloga koji Tekijanku čine upravo onakovom kakvom je kupci i doživljavaju: toplom, porodičnom i povoljnom.

Na samom otvaranju kupcima je omogućena kupovina velikog broja proizvoda po akcijskim cenama kao i popust od 10%.

A da neprestano brine o društvenoj zajednici, pokazala je ovog puta donacijom srednjim školama u Negotinu. Negotinskoj gimnaziji, tehničkoj, umetničkoj i poljoprivradnoj školi donirano je po 30.000 dinara za potrebe obrazovanja. 

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana