Otvaranje trećeg Tekijanka marketa u Negotinu

26. januara otvoren je novi maloprodajni objekat u Negotinu. Ovo je treći po redu u gradu Negotin, odnosno peti maloprodajni objekat u ovoj opštini. Sam po sebi, objekat je skockan na svega stotinak kvadrata, predstavlja pravo osveženje za stanovnike ovog dela grada. Raznovrsan asortiman koji uključuje bogatu ponudu svežeg voća i povrća, veliki izbor suhomesnatih i mlečnih, kao i ostalih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, obećavaju mogućnost obavljanja najpovoljnije svakodnevne kupovine.

Na samom otvaranju, tačnije dan pred školsku slavu Sveti Sava, Tekijanka je svaku osnovnu školu u Negotinu darivala novčanim iznosom. Novčana sredstva od po 30.000 dinara dobile su osnovne škole: “Vuk Karadžić”, “Branko Radičević”, “Vera Radosavljević” i specijalna škola za osnovno i srednje vaspitanje “12. septembar”. Uz veliku zahvalnost kompaniji “Tekijanka” direktori škola navode da im je svaka pomoć dobrodošla i da će novčana sredstva iskoristiti za organizaciju proslave povodom Svetog Save i Dana škole, dok se direktorka specijalne škole Goradana Rajić izjasnila da će sredstva iskoristiti za kupovinu kompjutera koji je u ovom trenutku deci najpotrebniji.

Ubrzo nakon otvaranja ovog objekta, najavljeno je otvaranje još jednog objekta približne kvadrature u istom gradu.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana