Tekijanka proslavila 29. rođendan, centralna proslava ove godine u Boru

Kompanija Tekijanka proslavila je 29 godina uspešnog poslovanja. Tradicionalno, rođendan firme je obeležen u svim maloprodajnim objektima, a centralna proslava je ove godine bila u Tekijankinom marketu Nova tržnica u Boru.

– Svake godine svećice tradicionalno duvamo u Tekiji, odakle je sve i krenulo, a za centralno dešavanje odaberemo i jedan od velikih objekata. Ovog puta je to “Tekijanka Nova tržnica” u Boru – istakla je Andrijana Stojković, marketing menadžer Tekijanke.

Od prve prodavnice u Tekiji koja je otvorena 25. februara 1990. godine, kompanija je izrasla u jednu od vodećih trgovinskih kuća u regionu sa 25 objekata, skoro 500 zaposlenih i oko 15.000 potrošača koje uslužuje svakoga dana.

Osnovni postulati na kojima Tekijanka počiva su očuvanje tradicije, poštovanje porodice i humanost. Dokaz za ovakvo poslovanje su tri generacije Bolbotinovića koje svakodnevno dele svoja zaduženja. Strateški cilj kompanije je težnja da postane lider trgovine u Istočnoj Srbiji. Širenjem maloprodajne mreže ka Negotinu, Majdanpeku, Boru, Knjaževcu i Zaječaru, Tekijanka dokazuje da se i na manjem tržištu mogu ostvariti vizije, a sve u cilju zadovoljstva kupaca, kao i dobrih i korektnih odnosa sa partnerima.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana