Otvoren još jedan market Tekijanke u Zaječaru

Samo dan nakon proslave 30. rođendana, kompanija Tekijanka otvorila je vrata svog novog maloprodajnog objekta u Zaječaru, u ulici Nikole Pašića 91. Ovo je 28. po redu objekat u nizu ovog trgovinskog lanca, a drugi po redu u ovom gradu, gde je Tekijanka i 2017. godine otvorila prodavnicu.

Objekat je za potrošače otvoren od 11h, a u 10:30h je otvaranju prethodilo osvećenje od strane trojice sveštenika zaječarske crkve. Vrpcu su presekli Dragan Nastasijević, izvršni direktor kompanije Tekijanka i Dragana Bešić, dugogodišnji radnik kompanije, koja nosi veliku odgovornost za pripremu otvaranja svakog novog maloprodajnog objekta Tekijanke.

Da sve protekne kako treba i za kupce pripremi posluženje, bio je zadužen tim hotela Đerdap, a zabavljao ih je tamburaški orkestar iz Knjaževca. Otvaranje su ispratili svi lokalni portali, radio stanice, ali i televizije.

Za potrošače je povodom otvaranja upriličena trodnevna akcija sniženih cena, i upravo su se ti proizvodi najviše prodavali. Pored toga, veliko interesovanje kupaca je bilo za proizvodima sa odeljenja voća i povrća i za svežim mesom, te je na liniji za prodaju protezao prilično dug red.

Novootvoreni objekat predstavlja pravi ušuškani prodajni prostor od 200 kvadratnih metara u kojem je lepo izloženo oko 3000 različitih artikala.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj Zaječaraca, koji su se tokom celog dana vraćali u prodavnicu i imali samo pozitivne komentare na uslugu, izbor proizvoda i cene. Sretali su se i Negotinci, koji su već duže vreme kupci Tekijanke, te su sa svojim T-Card karticama ponosno promovisali porodičnu kompaniju.

Ono što je najbitnije, u ovoj prodavnici kupci će moći da pronađu lep izbor svežeg voća i povrća, ali i svežeg mesa u rinfuzu ili u pakovanju po svom izboru. Program delikatesa je takođe dostupan kako na delikatesnoj vitrini, tako i u pakovanjima koje kupci mogu da odaberu direktno iz vitrine i tako kupovinu obave brže.

Kolektiv ovog objekta čvrsto obećava da će svakoga dana biti na usluzi svojim sugrađanima.

Kao i u ostalim Tekijanka marketima, i u ovom važi T-Card program lojalnosti, pa iz ove kompanije pozivaju sve da se prijave za svoju T-Card karticu putem sajta, na ovoj stranici ili popune zahtev za izdavanje kartice direktno u objektu. 

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana