Tekijanka proslavila 33 godine postojanja

Domaći porodični trgovinski lanac Tekijanka u subotu, 25. februara, proslavio je 33. rođendan. Povodom jubileja kompanije, Tekijanka je ovih dana za svoje kupce obezbedila sjajne akcije i rođendanske cene. Takođe, Tekijanka je na svojoj Fejsbuk stranici organizovala nagradni konkurs pod nazivom „Zašto volim Tekijanku“, putem koga će 99 osoba osvojiti poklon vaučere za kupovinu u njenim maloprodajnim objektima.

Povodom obeležavanja rođendana kompanije, porodica Bolbotinović koja je osnivač i vlasnik Tekijanke, organizovala je na dan jubileja prigodnu proslavu. Porodica se najpre uz najbliže saradnike okupila u crkvi Sv. Nikole u Tekiji, a zatim je obišla prvootvorenu prodavnicu kompanije, koja se takođe nalazi u Tekiji. Uz posluženje i rođendansku tortu, upriličeno je druženje sa zaposlenima.

Tekijanka je obradovala i mališane iz OŠ “Svetozar Radić” iz Tekije. Svim učenicima škole, uključujući i predškolce i nastavno osoblje, Tekijanka je poklonila jednodnevni izlet.

Kompanija Tekijanka postoji od 1990. godine i posluje u šest opština Timočke Krajine – Kladovo, Negotin, Zaječar, Knjaževac, Majdanpek i Bor. U 32 maloprodajna objekta i dva ugostiteljska objekta u Kladovu (Restoran “Tekijanka Plus” i “Krčma kod Tekijanca”) posao obavlja 471 radnik. Iz kompanije najavljuju da je u planu proširenje poslovanja na nove opštine u Srbiji, pa će se tako u ovoj godini otvoriti još nekoliko Tekijankinih prodavnica u Negotinu, Nišu, Knjaževcu i Paraćinu.

Tekijanka je deo grupacije Domaći trgovački lanac (DTL), koji čini 14 članica – trgovinskih lanaca koji su u domaćem vlasništvu. Sa ukupno 760 maloprodajnih objekata, u kojima radi više od 6000 zaposlenih, DTL predstavlja najveći trgovinski lanac u Srbiji. DTL poseduje više od 200 proizvoda sopstvene robne marke, među kojima su brendovi Fina, TO!, Hit i Carsko pivo.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 30 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana