Tekijankino tradicionalno dobročinstvo za Božić

Porodična kompanija Tekijanka i ove godine je donirala božićnu česnicu sa zlatnikom crkvama u svim gradovima Istočne Srbije u kojima posluje. Zajedno sa sveštenstvom i vernim narodom, predstavnici Tekijanke lomili su božićnu česnicu u Kladovu, Tekiji, Negotinu, Zaječaru, Knjaževcu, Boru, Majdanpeku i Donjem Milanovcu.

– Tekijanka ovu lepo tradiciju neguje dugi niz godina. Prvi put smo božićnu česnicu sa zlatnikom donirali crkvi „Svetog Đorđa” u Kladovu 2004. godine, a kasnije smo običaj proširili na sve gradove u kojima poslujemo. Tekijanka je porodična kompanija, koja neguje porodične vrednosti. Božić se uvek slavi u krugu porodice, pa je zato i nama omiljeni praznik. Zaposleni u restoranu “Tekijanka plus” svake godine sa ljubavlju naprave veliku božićnu česnicu koju darujemo, a zlatnik koji se nalazi u njoj težak je 3 grama. Najviše se radujemo kada zlatnik dobije dete, jer će ga zdravlje i sreća pratiti cele godine – rekla je Danijela Caranović, PR Tekijanke.

Kompanija Tekijanka čestita svim pravoslavnim hrišćanima Božić, uz radosni pozdrav “Mir Božiji, Hristos se rodi!”.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana