Tekijanka darovala više od 500 novogodišnjih paketića

Domaća porodična kompanija Tekijanka i ove godine je realizovala svoj tradicionalni Novogodišnji karavan. U svim gradovima u Istočnoj Srbiji u kojima ima maloprodajne objekte, Tekijanka je poklonila mališanima novogodišnje paketiće, a jednom vrtiću i jednoj osnovnoj školi poklonjena je i tehnička oprema.

Od 26. do 28. decembra Tekijankin Deda Mraz je sa svojim pomoćnikom patuljkom obišao Kladovo, Negotin, Zaječar, Knjaževac, Bor i Majdanpek. Novogodišnje paketiće dobila su sva deca zaposlenih u kompaniji Tekijanka, a Deda Mraz je darovao i sve kupce koje je zatekao u Tekijankinim maloprodajnim objektima.

Po tradiciji, Tekijanka je darovala i decu sa posebnim potrebama, kao i decu iz socijalno ugroženih porodica. Novogodišnji paketići uručeni su deci u Specijalnoj školi „12. septembar“ u Kladovu, Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ u Boru, Društvu za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Centar Mozaik“ u Boru, Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru i Domu „Stanko Paunović“ u Negotinu. Tekijankin Deda Mraz je obradovao paketićima i decu iz Majdanpeka, Negotina i Zaječara, u saradnji sa organizacijom Crvenog krsta u tim gradovima. Pošto nije mogao da stigne da obiđe svu decu koja su ga očekivala, poslao je paketiće u Tekiju gde je Mesna zajednica uručila paketiće svim osnovcima škole „Svetozar Radić“, a poslao je paketiće i deci sa Kosova.

U Boru su paketići poklonjeni mališanima u Mesnoj zajednici „Mladost“, Udruženju „Pokret za evropsku integraciju Roma“ a u Zaječaru deci udruženja Roma.

Tekijanka je porodična kompanija koja posebnu pažnju posvećuje deci. Tako su u novogodišnjem karavanu darovana i deca iz jednog vrtića i jedne osnovne škole. U Zaječaru je Deda Mraz odneo paketiće deci u predškolskoj ustanovi „Đulići“. Takođe ovoj ustanovi je doniran televizor, laptop i nekoliko blutut zvučnika. U Boru su darivana deca iz OŠ “3. oktobar”, a školi je uručena i donacija u vidu projektora i štampača.

Danijela Caranović, PR Tekijanke, rekla je da je ova kompanija poznata u Istočnoj Srbiji po društveno-odgovornom poslovanju i da se svake godine realizuje više desetina humanitarnih aktivnosti. Tekijanka pomaže ne samo socijalno ugroženim porodicama, već je i pokrovitelj brojnih školskih, muzičkih i sportskih manifestacija.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana