Tekijanka sutra otvara novi market u Boru

Domaći porodični trgovinski lanac Tekijanka uskoro otvara svoj novi maloprodajni objekat u Boru, na adresi 3. oktobra bb. Svečano otvaranje nove Tekijanke će biti u 11h, u četvrtak, 1. decembra.

Novi Tekijanka market u Boru prostire se na 210 kvadrata prodajne površine i imaće u ponudi oko 4.500 artikala. Posao je dobilo 14 Borana a iz kompanije poručuju da će kupcima pored raznovrsnog asortimana uvek biti na raspolaganju veliki izbor svežeg mesa, kao i sveže voće i povrće.

Tekijanka je deo asocijacije DTL – Domaći trgovački lanac, koja predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca, sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije. Kompanija Tekijanka postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu. Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u Istočnoj Srbiji jeste društveno-odgovorno poslovanje. Svake godine Tekijanka realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno-ugroženim kategorijama ljudi.

Povodom otvaranja novog marketa u Boru, Tekijanka je u utorak, 29. novembra, uručila 1 tonu namirnica Predškolskoj ustanovi Bambi, a u najavi je i saradnja sa drugim ustanovama u Boru, u narednom periodu.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

OPŠTE INFORMACIJE

Najčešća pitanja

Politika privatnosti

Uslovi korišćenja

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana