Tekijanka Generalni sponzor 38. Zlatne bućke Đerdapa

Kompanija Tekijanka je i ove godine Generalni sponzor Zlatne bućke Đerdapa, koja se ove godine održava 38. put u Tekiji, u petak i subotu ove nedelje, 19. i 20. avgusta. Tekijanka je obezbedila nagrade za pobednike u svim takmičarskim kategorijama, ukupne vrednosti oko 500.000 dinara.

Za ribolovačko takmičenje u hvatanju soma na bućku u Tekiji ove godine se prijavilo 50 takmičara. Pored nadmetanja u lovu na soma, učesnici manifestacije će se takmičiti u kuvanju riblje čorbe, zatim za dečiji kup – u lovu ribe udicom na plovak, za najbolji kostim u dečijem karnevalu i u dečijem fudbalu. Takođe, nagrada će se i ove godine dodeliti vlasniku najlepše okućnice u Tekiji.

U okviru muzičkog programa Zlatne bućke Đerdapa ove godine će goste u petak zabavljati Milja hotel bend, a u subotu Le Bonens bend i Amadeus bend.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana