DTL Tekijanka širi poslovnu mrežu ka jugu Srbije

Kompanija Tekijanka, članica grupacije Domaći trgovački lanac, otvorila je 13. juna svoj prvi maloprodajni objekat u Nišu, u opštini Medijana, na adresi Romanijska bb. U pitanju je 34. prodavnica ovog porodičnog trgovinskog lanca sa Đerdapa, koji je do sada poslovao samo na teritoriji Timočke Krajine. Iz Tekijanke poručuju da je u planu nastavak širenja maloprodajne mreže i da bi do kraja godine trebalo da bude otvoreno nekoliko Tekijankinih prodavnica u Nišu, Paraćinu i okolini.

Otvorena Tekijanka u niškoj opštini Medijana je prava komšijska radnja, uređena po najboljim standardima, u kojoj stanari iz obližnjih zgrada mogu da pronađu sve što im je potrebno za svakodnevne kupovine. Na površini od oko 250m2 prodajnog prostora u ponudi je više od 5.000 artikala. U prvoj nedelji poslovanja, kupcima će biti na raspolaganju više od 800 proizvoda različitih kategorija po sniženim cenama.

Potrošačima je na raspolaganju velikih broj brendova, kao i domaći artikli robne marke DTL (Domaći trgovački lanac). Ono po čemu je Tekijanka prepoznatljiva jeste uvek sveže meso, voće i povrće, domaćeg porekla i vrhunskog kvaliteta. Nišlijama će u u novoj Tekijanki biti na raspolaganju i gastro odeljenje, sa roštilj programom i sveže kuvanim jelima.

U asortimanu Tekijanke značajno mesto zauzimaju lokalni proizvođači, pa police krase poznata vina Istočne Srbije. Tu su i razni sirevi i ostali mlečni proizvodi, kao i zanatski suhomesnati proizvodi iz ovog kraja. Tekijanka podstiče kupce da kupuju proizvode koji nastaju u njihovim sredinama, čime zajedno utiču na ekonomski razvoj zajednice.

Dan pre otvaranja objekta zaposleni iz DTL Tekijanka u Romanijskoj ulici ugostili su svoje prve kupce, najmlađe i najslađe komšije iz vrtića „Zvončići“. Mališani su Tekijanki poželeli dobrodošlicu u komšiluk, sa svojim vaspitačima su pevali pesmice i zaposlenima u prodavnici poklonili divne crteže. Tekijanka je kao pravi komšija svoje goste takođe dočekala uz poklone. Dečica su dobila slatke paketiće, a vrtiću je doniran zvučnik sa mikrofonom, kome su se deca i vaspitači obradovali, jer će značajno olakšati planirane aktivnosti i organizaciju priredbi. Iz Tekijanke su goste ispratili rečima: „Tu smo za najmlađe i najslađe Nišlije!“.

Nakon druženja sa najmlađim komšijama usledilo je osvećenje objekta od strane sveštenika SPC Stefana Cincarevića, uz prisustvo porodice Bolbotinović, koja je vlasnik Tekijanke, prijatelja kompanije i zaposlenih. Pozitivna atmosfera među zaposlenima obećava dobru komšijsku i domaćinsku uslugu.

Otvaranje sledećeg novog Tekijankinog maloprodajnog objekta je predviđeno u Paraćinu sredinom jula ove godine.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 30 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana