DTL Tekijanka otvorila svoj prvi supermarket u Paraćinu

Domaća porodična kompanija DTL Tekijanka otvorila je 15. jula svoj prvi maloprodajni objekat u Paraćinu, na adresi Vidovdanska 2. Kompanija je tako nastavila širenje poslovanja ka jugu Srbije, nakon otvaranja svoje prve prodavnice u Nišu, juna ove godine.

Tekijanka supermarket u Paraćinu prostire se na oko 450 kvadrata prodajne površine. Objekat sadrži prostran parking, tako da kupci mogu kolima da dođu, kako u svakodnevne, tako i u velike kupovine.

U Tekijankinom supermarketu Paraćincima je na raspolaganju oko 6.000 artikala, od čega će se u svakom trenutku veliki broj prodavati po akcijskim, sniženim cenama. Od ponude se izdvaja uvek sveže meso sa lokalnih farmi, sveže voće i povrće, kao i specijaliteti Istočne Srbije – čuvena vina i zanatski suhomesnati proizvodi ovog kraja. U skladu sa trendovima u industriji, Tekijanka u svoje objekte uvodi gastro odeljenje, tako da kupci u Paraćinu mogu da pazare sveže spremljena kuvana jela i sveže spremljen roštilj, spremljeni po tradicionalnoj recepturi.

Po svom običaju, Tekijanka je dan otvaranja svog marketa pretvorila u praznik. Nakon tradicionalnog osvećenja objekta i svečanog presecanja vrpce, počela je zabava za sve prisutne. Veliki broj Paraćinaca došlo je na otvaranje supermarketa, a Tekijanka je kao pravi domaćin goste dočekala uz bogato posluženje – meze, točeno pivo, koktele, sladoled i dr. Uz živu muziku i veselu atmosferu, ispred supermarketa zaigralo se i kolo. Kada domaći trgovački lanac otvara svoj novi objekat, slavi se po starim srpskim običajima.

Na dan otvaranja Tekijanka supermarketa darivanjima nije bilo kraja, pa je tako prvih 200 kupaca dobilo na poklon kese sa proizvodima, dok je svaki 100-ti kupac počašćen LED televizorom dijagonale 32”, marke Stella. Čak 11 kupaca je toga dana u Paraćinu dobilo gratis TV, a to su – Gordana Nikolić, Nevenka Milošević, Goran Ljubisavljević, Radovanka Savić, Ljiljana Popović, Aleksandra Miladinović, Slađana Mijajlović, Ivana Milaić, Goran Jeftić i Antonio Knjišjaj. Jedanaesti dobitnik TV-a je gospođa koja je želela da ostane anonimna, koja je svoj gratis TV velikodušno prosledila mladom bračnom paru.

Podsetimo, Tekijanka je članica grupacije Domaći trgovački lanac, koju čini 14 trgovačkih lanaca iz svih krajeva Srbije, koji su u domaćem vlasništvu. U više od 780 DTL maloprodajnih objekata, u kojima radi oko 6.500 ljudi, svakoga dana pazari oko 280.000 kupaca.

Iz kompanije Tekijanka poručuju da je u planu otvaranje još nekoliko Tekijanka marketa u okolini Paraćina i Niša, do kraja ove godine.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 35 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana