Tekijanka i Crveni krst Zaječar pomogli Draganu Pejiću iz Bora

Kompanija Tekijanka i Crveni krst Zaječar potpisali su sporazum o saradnji kojim će pružiti pomoć Draganu Pejiću iz Bora, koji se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, bez stana i posla. Tekijanka će u narednih 6 meseci pomagati gospodinu Pejiću u vidu prehrambenih namirnica, u vrednosti od 10.000 dinara mesečno.

Dragan Pejić je veliki humanista, više puta je pomagao predstavnicima Crvenog krsta kroz razne akcije, a dobrovoljno je dao krv čak 142 puta.

– Nemoguće je ne odazvati se ovakvom pozivu i za ovakvog čoveka koji je 142 puta pomogao dajući krv. Odmah smo se odazvali i pružili pomoć. Tekijanka kao društveno odgovorna kompanija, pomoćiće Draganu na mesečnom nivou, odnosno moći će mesečno da pazari u našim prodavnicama. Mi u Boru imamo dva opremljena supermarketa gde će on obavljati kupovinu. Mi smo rešili da mu pomognemo u narednih šest meseci, uplatom od 10.000 dinara mesečno na njegovu Tekijanka karticu, s obzirom na to da je on korisnik naše kartice još od otvaranja naših prodavnica u Boru – rekla je Danijela Ceranović, HR menadžer Tekijanke.

– Mnogo puta sam pomagao na način na koji jedino mogu, a to je dajući krv. Možda materijalno ne mogu da pomognem, ali ovako znam da ću na neki način bar nekom spasiti život. Ova pomoć Crvenog krsta i Tekijanke je spas za mene. Mnogo mi znači. Hvala im puno što su to učinili za mene – poručio je Dragan Pejić.

Događaju su prisustvovali Vladan Marković, sekretar Crvenog krsta Zaječar, Dejan Stojčić, poverenik Crvenog krsta u Boru i članica Gradskog veća u Boru Jelena Ristić.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana