Tekijanka otvorila svoj drugi maloprodajni objekat u Paraćinu

Nakon otvaranja svog prvog marketa u Paraćinu jula ove godine, domaća porodična kompanija DTL Tekijanka otvorila je 11. decembra ove godine svoju drugu prodavnicu u ovom gradu. Nova Tekijanka u Paraćinu nalazi se na putu za Striško naselje, na adresi Knjaza Miloša br. 15. Objekat je površine 485 kvadrata, od čega prodajni prostor zauzima oko 320 kvadrata. Kupcima je u ponudi oko 4.900 artikala, od čega čak više od 700 po sniženim cenama.

– Jako nam je drago što smo novi objekat otvorili u ovom kraju, blizu paraćinske Tekije, jer i mi potičemo iz Tekije, ali u Istočnoj Srbiji. Pre 6 meseci otvorili smo svoju prvu prodavnicu u Paraćinu, u naselju Dankovo, tako da su Paraćinci imali priliku da nas upoznaju. Radujemo se kada čujemo da nas Paraćinci prepoznaju po ljubaznom osoblju i širokoj ponudi, pa kupci mogu da pronađu sve što im je potrebno na jednom mestu. Posebne pohvale dobijamo na ponudu svežeg mesa i deliketesa, jer kupci prepoznaju visok kvalitet. Naš slogan glasi ‘Najpovoljnija porodična kupovina’ i mislim da ćemo otvaranjem ovog objekta podstaći konkurenciju da i oni imaju niže cene, što je naravno dobro za svakog kupca. Asortiman novog objekta je zaista veoma dobar, sličan je asortimanu našeg objekta u paraćinskom naselju Dankovo. Jedina razlika je što u novom objektu nećemo imati u ponudi gastro odeljenje – rekla je Danijela Caranović, PR menadžer Tekijanke.

Na dan otvaranja novog marketa, objekat je najpre osveštan, a nakon toga je počela novogodišnja žurka! Nekoliko stotina Paraćinaca došlo je na otvaranje nove Tekijanke, među kojima je bilo i dosta dece, tako da su Tekijankini Deda Mraz i Deda Mrazica podelili više od 170 novogodišnjih paketića!

U prvim danima rada nove Tekijanke u Paraćinu, Tekijanka je pripremila dosta akcija, pa će više od 700 proizvoda biti u ponudi po sniženim cenama. Ali to nije sve! Od 13. do 19. decembra, povodom slave Sv. Nikola Tekijanka je pripremila slavsku akciju, tako da će kupci moći da pazare oslić, povrće za rusku salatu i mnoge druge namirnice koje se koriste u pripremi tradicionalnih slavskih jela, po veoma povoljnim cenama.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 35 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana