I ove godine lomili smo Božićnu česnicu sa sugrađanima

Tekijanka je i ove godine nastavila tradiciju lomljenja božićne česnice ispred crkve sa vernicima, u gradovima u kojima ima prodajne objekte – Kladovu, Negotinu, Knjaževcu i Boru. Svake godine kompanija Tekijanka donira Božićnu česnicu koja se lomi ispred gradske crkve, a ova lepa tradicija je započela pre 14 godina u kladovskom hramu “Sveti Đorđe”.

U Kladovu je ove godine zlatnik iz česnice dobio trogodišnji Aleksandar Janković, u Negotinu trogodišnja Nikolina Antić, u Knjaževcu devojčica Anđela Ilijić, u Boru gospođa Snežana Zlatanović i u Majdanpeku mladić Nemanja Stojanović.

Kako je Božić najradosniji hrišćanski praznik i slavi se sa najmilijima, otuda je i Tekijanka na Božić uz svoje sugrađane. U Tekijanki kažu da su najsrećniji kada zlatnik izvuku deca, jer je po verovnju onaj ko izvuče zlatnik srećan čitave godine, a oni žele da najsrećnija budu deca.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana