Podeljeni Tekijanka novogodišnji paketi mališanima

Tekijanka je i ove godine nastavila lepu tradiciju darivanja novogodišnjih paketa mališanima u opštinama u kojima posluje. Nakon podeljenih više od 500 slatkih paketića deci iz porodica slabog materijalnog stanja u Kladovu, Negotinu, Majdanpeku, Boru i Zaječaru, na red su došle i bebe u porodilištima. Sve novorođene bebe u ovim opštinama dobile su Tekijanka bebi pakete, a majkama prvorođenih beba u ovoj godini dodeljen je i vrednosni vaučer od 30.000 dinara. Ovim poklonima Tekijanka nastavlja tradiciju da kao porodična kompanija podržava porodične vrednosti.

U Zaječaru se ove godine prvi rodio mali Lazar, pa je sreća njegove majke bila trostruka – pored preslatkog sina, dobila je bebi paket i vrednosni vaučer.

– Mi smo danas obišli Negotin, Bor i Zaječar, a narednog dana idemo u Kladovo i Majdanpek, kao i u Knjaževac gde čekamo rođenje prve bebe u ovoj godini. Krenuli smo lepim putem od početka Nove godine. Ova godina je započela sa velikim brojem beba u porodilištima, a mi se nadamo da će ih iduće godine biti još više – rekla je Danijela Caranović, PR menadžer Tekijanke.

Načelnik ginekološko-akušerskog odeljenja Zdravstvenog centra Zaječar Dr Zoran Roško izrazio je zadovoljstvo zbog ove akcije i uputio poziv ostalim firmama da slede primer Tekijanke.

U porodilištu borske Opšte bolnice Tekijanka je poklonila četiri paketića novorođenim bebama, a majka prve bebe dobila je i vrednosni vaučer od 30.000 dinara.

– Važno je da neko misli na nas. Pokloni nam mnogo znače i dovoljno je za početak – rekle su mame malih Borana Katarina Mladenović i Jelena Kostić.

Kompanija Tekijanka za Božić priprema za mališane još jedno iznenađenje. Ispred gradskih crkava u opštinama u kojima posluje biće organizovano lomljenje česnice sa zlatnikom, takođe poklon naše kompanije.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana