Tekijanka učestvovala u akciji dodele novogodišnjih paketića deci iz zaječarskih porodica slabog materijalnog stanja

U okviru tradicionalne humanitarne akcije koju sprovodi Crveni krst Zaječar pod nazivom “Jedan paketić, puno ljubavi” dodeljeni su novogodišnji paketići deci iz porodica slabog materijalnog stanja. Ove godine akciji se priključila i Tekijanka, pa je 150 mališana uzrasta do 12 godina dobilo novogodišnji paketić.

Deca su se veoma obradovala paketićima i druženju sa Deda Mrazom, a događaj je ulepšala i predstava volontera Crvenog krsta.

Prema rečima Vladana Markovića, sekretara zaječarskog Crvenog krsta, akcija ne bi bila moguća bez velike podrške donatora, koji su i ovog puta pokazali humanost na delu.

– Mi smo imali veliku podršku zaječarskih škola, vrtića, odnosno dece, roditelja koji su darivali slatkiše i slaniše. Međutim, veliku i nesebičnu podršku pružili su naši generalni sponzori akcije a to su kompanije Tekijanka, Milenijum, Jumis i mnogi drugi. Trudili smo se da im sve ovo upriličimo na jedan zanimljiv način kako bi im ostalo u sećanju i nadamo se da će lepo provesti praznike. Mi ćemo se i na dalje truditi da im pružimo sve ono što im nedostaje. Znate da Narodna kuhinja nije samo pružanje obroka, već i drugih vidova pomoći, i trudimo se da pre svega pomognemo deci koja su korisnici Narodne kuhinje, pa onda i starijima – rekao je Marković.

Prema rečima Danijele Caranović, PR menadžera Tekijanke, do sada je podeljeno oko 500 novogodišnjih paketića u mnogim gradovima Timočke krajine a darivanje će se nastaviti i u narednoj godini.

– Ove godine smo prvi put u Zaječaru i imali smo tu mogućnost da pomognemo deci i da obogatimo ove novogodišnje paketiće proizvodima iz našeg asortimana. Moram da priznam da se izuzetno radujemo, evo vidite, takve osmehe na dečijim licima koji zaista nemaju cenu. Ovo je samo jedna u nizu akcija koju Tekijanka sprovodi svake godine i Zaječarci će imati priliku da nas upoznaju. Mi smo već sa našom veselom družinom na putu, posetili smo Kladovo, Knjaževac, Negotin, Majdanpek, do danas smo uručili 500 novogodišnjih paketića što za ugroženu decu, što za decu sa posebnim potrebama. Gledali smo da svaki grad pokrijemo i da što više mališana usrećimo za praznike. I u narednoj godini nastavljamo sa humanitarnim radom. Već u januaru planiramo obilazak porodilišta jer nagrađujemo prvu bebu, Imaćemo jednu lepu akciju za Božić, gde ćemo u svakom gradu imati česnicu sa zlatnikom, gde će učestvovati deca, dolazi nam dosta toga, ali ono što je sigurno je da ćemo ostati na putu humanosti. Zahvaljujemo se i našim kupcima koji su uz nas jer da nisu uz nas, ne bismo mogli da pružimo ovakvu pomoć. Ovo nije samo pomoć Tekijanke, već i građana – istakla je Caranović.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana