Otvaranje drugog Tekijankinog marketa u Boru – T Market Albo

Novi market maloprodajnog lanca “Tekijanka” otvoren je u Novom gradskom centru u Boru, 25. novembra 2015. godine, u ulici Nade Dimić bb. Na 500 m2 prodajnog prostora smešteni su artikli svih kategorija dovoljnih da zadovolje kupovinu potrošača na jednom mestu. Ovo je drugi maloprodajni objekat u Boru, a petnaesti u nizu porodične kompanije “Tekijanka”.

Na samom otvaranju organizovane su brojne akcije za korisnike Tekijankinih kartica sa veoma popularnim artiklima i cenama, degustacije, promocije i posluženje za sve posetioce. Tog dana je novootvoreni objekat posetilo više od 1500 kupaca koji nisu skrivali oduševljenje i zadovoljstvo što na jednom mestu mogu da kupe sve što im je potrebno za domaćinstvo i što će imati prilike da ubuduće uživaju u svakodnevnoj kupovini.

Tridesetak zaposlenih obećavaju uslugu u skladu sa poslovnom politikom porodične firme koja se na svakom koraku trudi da opravda slogan “Najpovoljnija porodična kupovina”.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana