Otvaranje prvog Tekijankinog objekta u Boru – Nova tržnica

Kompanija Tekijanka, kao vodeći trgovinski lanac u Timočkoj krajini, 17. septembra 2015. godine otvorila je prvi supermarket u Boru. U godini kada kompanija proslavlja četvrt veka poslovanja, ovo je dan za pamćenje, jer su na svečanom otvaranju u prelepoj atmosferi prisustvovali žitelji Bora, mnoštvo dece, prijatelji i poslovni partneri.

Bila je ovo prilika da se Borani upoznaju sa načinom poslovanja Tekijanke, neverovatnim akcijama, fantastičnim pogodnostima i da se uz posluženje i muziku lepo provedu uz prigodan program.

Otvaranju marketa je prethodilo osvećenje objekta uz prisustvo Episkopa Timočkog gospodina Ilariona, intoniranje himne “Bože pravde” u izvođenju hora hrama Svete Trojice iz Negotina, a svečanu vrpcu presekli su Živojin Bolbotinović, vlasnik kompanije “Tekijanka” i Živorad Petrović, predsednik Opštine Bor.

– Posle više od 20 godina, “Tekijanka” Novoj tržnici vraća stari sjaj. Zadatak nam nije bio lak, bio je pun izazova i evo nas danas na novom početku. Ovo je veliki dan za mene, moju porodicu, moje kolege i “Tekijanku”. U ovoj godini proslavljamo jubilej, 25 godina poslovanja, a ovaj jubilej je sada još veći jer je od danas “Tekijanka” u Boru, na lokaciji koja je bila ponos grada i nadam se da nećemo izneveriti očekivanja Borana” – izjavio je vlasnik kompanije, Živojin Bolbotinović.

Kao nagradu za trud koji je kompanija uložila prilikom ulaska u Bor, već prvih dana je dobila hiljade nasmejanih i zadovoljnih kupaca koji su prepoznali kvalitet i ozbiljnost ovog trgovinskog lanca kao pravu porodičnu firmu i najpovoljniju porodičnu kupovinu, što pokazuje i činjenica da je do samog otvaranja izdato preko 4000 T-card i Senior T-card kartica čiji broj svakodnevno raste.

Ovo je prvi Tekijankin objekat u Boru. Do kraja godine najavljeno je otvaranje još dva objekta. Ovim supermarketom, Tekijanka u svom lancu broji 14 maloprodajnih objekata i oko 350 zaposlenih. A da Tekijanka vodi računa o svojim zaposlenima pokazuje i osmeh zadovoljnih radnika, koji je ujedno i zaštitni znak kompanije Tekijanka.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 30 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana