Tekijanka proslavila 32. rođendan

Službom u hramu Svetog Nikole u Tekiji, tradicionalno je obeležen 25. februar, dan osnivanja kompanije Tekijanka. Najveći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, u vlasništvu porodice Bolbotinović iz Tekije, ove godine je proslavio 32 godine postojanja.

Osnivač Tekijanke Živojin Bolbotinović objasnio je šta je ključ uspeha njegove kompanije.

– Nema tu neke velike filozofije, za to su zaslužni veliki rad, strpljenje i upornost. Ne može ništa preko noći, niti prečicom. Čovek mora imati strpljenje. Kao što je rekao otac Dušan iz naše crkve Sveti Nikola u Tekiji, u životu postoje usponi i padovi. Bitno je kako padate, ne treba da se razočarate i stanete kada naiđete na poteškoću. I ono što je najvažnije jeste porodica, što smatram svojim najvećim uspehom u životu. Uspeo sam da održim porodicu na okupu i da naučim svoju decu da budu složni. Cela porodica radi u kompaniji i to je moja najveća sreća i najveći uspeh. Da nisam imao tako veliku podršku porodice, sigurno ni firma ne bi bila uspešna – rekao je gospodin Bolbotinović.

Uprkos brojnim poteškoćama koje je naša zemlja imala u poslednjih tridesetak godina, Tekijanka je odolela svim iskušenjima i kontinuirano širi broj svojih maloprodajnih objekata u Timočkoj krajini. Danas Tekijanka ima 31 maloprodajni objekat u šest opština u Srbiji – u Kladovu, Negotinu, Majdanpeku, Boru, Zaječaru i Knjaževcu, u kojima je zaposleno više od 430 ljudi.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2021), Sva prava zadržana