Darivane prvorođene bebe u 2017. godini

Kompanija Tekijanka je u ovu godinu ušla puna darova – za svoje zaposlene, za svoje kupce, za brojne škole, crkve i bolnice. Ovoga puta, Tekijanka je rešila da obiđe i porodilišta u gradovima u kojima posluje i da daruje prvorođene bebe u 2017. godini.

Doneta je odluka na nivou kompanije da se beba koja se prva rodi ove godine u opštinama Kladovo, Negotin, Majdanpek i Bor nagradi novčanim iznosom u vrednosti od 30.000 dinara. Tako je menadžment Tekijanke u prvim danima januara 2017. godine posetio porodilišta u ovim gradovima i prvu rođenu bebu darivao novčanim iznosom a sve ostale bebe koje su bile u porodilištu, darivao bebi paketom.

Devočica Natalija iz Kladova, dečak Luka iz Negotina i dečak iz Bora, koji tada još uvek nije dobio ime, zahvaljujući Tekijanci već prvih dana su osetili šta znači briga o zajednici u kojoj žive.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana