Širimo radost tokom novogodišnjih praznika

Zima, decembar mesec… nagoveštaj praznične atmosfere u maloprodajnim objektima Tekijanka sa čijih se plafona nežno njišu pahulje dok police krase mnoštvo crvenih cena koje mame kupce da se nađu skoro u svakoj korpi. A onda kada se kupac odluči da proizvod označen crvenom cenom stavi u korpu, raspoloženje se popravi jer je štednja poprilično značajna. Prepune police, mnoštvo akcijskih artikala, puna kolica robom… su samo neki od detalja koji su tih dana bili zabeleženi u supermarketima Tekijanka.

Zaposleni užurbano rade da izlože robu na police i da naprave što više paketića kako bi ih Deda Mraz poneo na put i razveselio mališane. Put je zaista dug jer treba obići decu u Kladovu, Negotinu, Majdanpeku i Boru. Ali se Deda Mraz dosetio i poveo sa sobom Dobre Vile, da pripomognu.

Radost su podelili sa više od tri stotine mališana. Na spisku se nisu našla samo deca slabijeg materijalnog stanja, već i deca mnogih udruženja i ustanova: Hraniteljsko udruženje “Vučica Martija” iz Bora, specijalne škole “12. septembar” iz Negotina i “Vidovdan” iz Bora, MZ “3. oktobar” u Boru, ZOO vrt Bor, Udruženje gluvih i nagluvih lica u Negotinu, OŠ “Svetozar Radić” iz Tekije, Dečiji hor “Vivak” iz Negotina… a na samom kraju, Deda Mraz je obišao predškolsku ustanovu “Neven” pri čemu im je odneo na poklon veliki televizor, a deci dečijeg odeljenja bolnice u Boru, koju je tamo zatekao, darivao je slatkim paketima.

I taman kada je Deda Mraz mislio da je završio sa darivanjem novogodišnjih poklona, deca zaposlenih radnika u Tekijanki, kojih ima blizu dve stotine, nestrpljivo su čekala paketiće… Tako je Deda Mraz na kraju 2016. godine uveselio pet stotina mališana podarivši im nadu, ljubav i osećaj sigurnosti da još neko  brine o njima.

Misija Deda Mraza je uspešno završena za veliki broj mališana a onda je na red došlo četiri stotine zaposlenih. Prazničnoj atmosferi i sumiranju rezulta na kraju jedne godine, svakako doprinosi vest koja je munjevito odjeknula među zaposlenima. Tekijanka je izdvojila 8 miliona dinara kao poklon zaposlenima. Dvadeset devetog decembra je na račun svakog zaposlenog legla uplata. Nije bila u pitanju decembarska plata, koja je u ovoj firmi legla već dan posle, već bonus za svakog radnika u iznosu od 20.000 dinara. Ovo je još jedan dokaz da je privilegija raditi u firmi u kojoj se ceni trud svakog pojedinca gde se radnici poštuju i uvažavaju.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana