Donacija posteljina kladovskoj bolnici

Nastavljajući akciju “Posteljina za bolnice” koja je započeta krajem prošle godine, kada je donacija uručena borskoj bolnici, menadžment kompanije Tekijanka obišao je bolnicu u Kladovu i tom prilikom poklonio ovoj zdravstvenoj ustanovi 100 kompleta posteljina.

Tim mladih ljudi na čelu sa jednim od članova porodice Bolbotinović, Marijanom Popović, izjavio je da je velika čast raditi u firmi koja pomaže lokalnoj zajednici, a ujedno pruža sigurnost i lepšu i izvesniju budućnost za zaposlene. 

Rukovodstvo bolnice saopštilo je da im je svaka donacija dobrodošla, a naročito donacija ovakve vrste. Naime, posteljina u bolnici uvek nedostaje jer sam način sterilizacije utiče na to da se ona često haba, pa time ima i kratak vek trajanja. Pomoćnik direktora za bolnička pitanja dr. Marica Nastasijević istakla je da će ova donacija uveliko olakšati opremanje soba i doprineti udobnijem boravku pacijenata u kladovskoj bolnici.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana