Proslavljeno 26 godina uspešnog poslovanja, najboljim radnicima uručene nagrade

Povodom 26. rođendana Tekijanke vlasnik kompanije Živojin Bolbotinović, zajedno sa članovima porodice, priredio je u svečanoj sali hotela Đerdap u Kladovu proslavu. Među gostima su bili svi zaposleni, kao i brojni saradnici i prijatelji kompanije. Radnicima su uručene jubilarne nagrade, a priznanja su dobili i zaposleni koji su se istakli svojim radom u prethodnoj godini.  

Nekoliko stotina gostiju uverilo se i ovog puta u veliko gostoprimstvo porodice Bolbotinović i izuzetno korektan odnos koji imaju prema svojih 400 radnika, čiji su rad i odanost nesebično nagradili, pokazujući time koliko cene trud i odgovornost svih zaposlenih.

Brojne nagrade zaslužnim pojedincima i timovima iz prodajnih objekata podelili su prvi čovek Tekijanke Živojin Bolbotinović, ćerka Maja Popović i sinovi Željko i Miloš, uz asistenciju najmlađih članova porodice Bolbotinović.

ZA 5 GODINA RADA, Ček u vrednosti 30 hiljada dinara, sat sa posvetom i diploma: Bora Marković, Emina Manić, Saša Matejević, Marija Luminata Stepanović, Marijana Živković, Marijana Brložanović, Saša Savić i Dejan Bosnić.

ZA 10 GODINA RADA, Ček u vrednosti 70 hiljada dinara, sat sa posvetom i diploma: Ljubiša Grekulović, Milanka Malinov, Srećko Mihajlović, Dragan Petranjesković, Jovanka Nikolić, Damir Ružojević i Ljiljana Đorđević.

15 GODINA RADA, Ček u vrednosti 120 hiljada dinara, sat sa posvetom i diploma: Dragan Filipović, Srđan Krstić i Slobodan Klencovljević.

PRIZNANJA ZA POJEDINCE KOJE SU PREDLOŽILE SVOJE KOLEGE KAO POSEBNE RADNIKE, Zahvalnica za izuzetan rad i doprinos vrednostima firme, ček u vrednosti 30 hiljada dinara: Dejan Babić, Perica Kotomanović, Ivan Gvozdenović, Nadica Strainović, Najda Blagojević, Maja Popović, Milica Živojinović, Slađana Đorđević, Nikola Babucić, Jovanka Milojković, Dragan Usturojević, Gordana Maksimović, Krstić Jasmina, Jelena Hajmerl, Slavoljub Đorđević i Tanja Trujić.

SPECIJALNO ISTAKNUTI POJEDINCI, Zahvalnica i ček u vrednosti od 50 hiljada dinara: Saša Đurđević, Javorka Trifunović, Tanja Modrić, Marijana Đorđević, Ljubinka Majkanović, Jadranka Grujić i Zorica Mihajlović.

Nagrade najboljim objektima:

TIMSKI DUH, pehar i ček u vrednosti  50 hiljada dinara: Prodavnica broj 15 – Brza palanka

BRIGA ZA KUPCE, pehar i ček u vrednosti 70 hiljada dinara: Prodavnica 18 iz Kladova

NAGRADA ZA AMBICIJU, pehar i ček u vrednosti 100 hiljada dinara: Prodavnica 21 iz Negotina

NAGRADA ZA ODGOVORNOST, pehar i ček od 100 hiljada dinara: Prodavnica 22 iz Majdanpeka

NAGRADA OSMEH, pehar i ček od 100 hiljada dinara: Prodavnica 23 u Boru

NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA, pehar i ček od 150 hiljada dinara: Magacin Tekijanke

SPECIJALNE NAGRADE ZA POSEBAN DOPRINOS koji se odnosi na istrajnost, razumevanje i poštovanje koje traje, Zahvalnice i ček u vrednosti od 100 hiljada dinara: Dragan Nastasijević, Dragana Bešić, Radmila Badarević, Smilja Radić i Danijela Caranović

Uz sjajno raspoloženje, odlično posluženje uz pića “Vino Župa”, proizvoda firme “Trlić” i neumorne muzičare sa Renatom i bendom “Zlatnici” najveći broj gostiju je dočekao jutro na lepom plavom Dunavu.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana