Tekijanka proslavila 26. rođendan

Kompanija Tekijanka proslavila je juče svoj 26. rođendan, na radost vlasnika kompanije, zaposlenih i kupaca. Porodica Bolbotinović okupila se u Crkvi Svetog Nikole u Tekiji, gde je uz molitvu i rezanje slavskog kolača proslavljena još jedna godina uspešnog poslovanja. Zaposleni u prodavnici Tekijanke kod Nove pošte u Boru kupcima su podelili rođendansku tortu a obezbeđeni su i vaučeri za besplatnu kupovinu za dve socijalno ugrožene porodice.

– Kompanija Tekijanka, koja je krenula sa radom u Tekiji kod Kladova sa samo dva radnika, za 26 godina poslovanja ‘izrasla’ je u pravu kompaniju, koja danas ima 17 maloprodajnih objekata i oko 400 zaposlenih. S obzirom na to da je slogan naše firme u vezi sa najpovoljnijom porodičnom kupovinom, dve porodice u Boru dobiće vaučer za besplatnu kupovinu, tokom naredna tri meseca, u vrednosti od po 10 hiljada dinara – kazala je Danijela Caranović, marketing menadžer Tekijanke.

Porodice Ilić i Todorović, koje su dobile vaučere za kupovinu u Tekijanci, zahvalile su se na tome i istakle da će im ta pomoć mnogo značiti.

– Mojoj porodici ovo puno znači, s obzirom na to da sam nezaposlen i da živimo od socijalne pomoći. Imam četvoro dece, tako da nam svaka pomoć puno znači – kazao je Goran Todorović.

–  Dobili smo vaučere na iznos od 10 hiljada dinara i tu pomoć ćemo imati naredna tri meseca, što nam mnogo znači. Najviše za životne namirnice, s obzirom na to da se hranimo u Narodnoj kuhinji – kazala je Milka Ilić, samohrana majka dvoje dece.

Široki asortiman proizvoda po povoljnim cenama, društveno odgovorno poslovanje i ljubaznost osoblja, samo su neke od vrednosti Tekijanke, što potvrđuje zadovoljstvo kupaca i gužva u svim  maloprodajnim objektima.

TEKIJANKA DOO

Tekijanka je osnovana kao porodična firma 1990. godine u varošici Tekija, u opštini Kladovo. Na stubovima porodične istrajnosti i volje vremenom prerasta u vodeći trgovinski lanac u Istočnoj Srbiji, koji čini 32 maloprodajnih objekata. Tekijanka je sinonim za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa: Tekijanka d.o.o, Dunavska 50, 19320 Kladovo

Telefon: 019/801-099

Fax: 019/801-294

Web: www.tekijanka.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama!

© Tekijanka DOO (1990-2023), Sva prava zadržana